Salenveien 12  3970 Langesund, Norway
Telefon: +47 35 96 32 70, epost: [email protected]
noende

Vacjet er kjent som en av de beste aluminiumsplate vakuumløftere i henhold til industristandarder. De er godt egnet til å operere i vanskelige arbeidsmiljøer. Vacjet vakuumløftere generelt fungerer på prinsippet om suging og vakuum løft. De er spesielt laget for å håndtere løfteoppgaven enkelt og økonomisk.

aliminiumplate vacuumløfter artikkel

Positive anmeldelser

Det anbefales å bruke Vacjet aluminiumsplate vakuumløfter som har fått positive anmeldelser fra sine kunder som svært effektive. Da de også er lette å håndtere og har et ergonomisk design, er det trygt for industriell bruk.

VacJet aluminiumsplate vakuumløfter har full garanti og enkel tilgang til reservedeler og support.

Vacjet aluminiumsplate vakuumløfter - fordeler:

  • Økt produktivitet.
  • Bedre helse og sikkerhet i bedriften.
  • At du ikke risikerer å magnetisere metall.
  • Muligheten til å vende materiale fra en horisontal til vertikal stilling eller en full 180 °.
  • Med VacJet kan du løfte aluminiumsplater sikkerhet, nøyaktig og enkelt.

Vacjet aluminiumsplate vakuumløfter.

Vacjet aluminiumsplate vakuumløfter er utviklet for å fungere i næringer med svært tøffe forhold. For eksempel: vann skjæreprosesser, løfting av skifer og annen flat stein, løfting av betong elementer og stein heller, plasma skjæring, vindus fabrikker og løfting av aluminiumsplater. Siden det ikke er en elektrisk motor er den også egnet i petrokjemisk og våte miljøer.

Da Vacjet aluminiumsplate vakuumløfter har få mekaniske deler, har den en meget lang levetid, og krever minimal service.

Innovativ og mobil aluminiumsplate vakuumløfter.

På grunn av vakuumløfterens innovative design er den serdeles mobil og kan lett brukes på flere steder.

Kjøp direkte fra produsent.

Ved å kjøpe din Vacjet for din aluminiumsplate bedrift direkte fra Vaclift AS, sparer du alle fordyrende mellomledd. Vacjet aluminiumsplate vakuumløfter er sertifisert og godkjent for Norske aluminiumsplate bedrifter.

Vakuum løfteren kan løfte store aluminiumsplater, og det betyr at bedriften sparer mye tid, penger og energi. Der du gjør tunge løft, vil vakuumløfteren gjøre de samme løft på minutter i din aluminiumsplate bedrift.

Kontakt oss i dag!

For at vi skal kunne beregne størrelse på en Vacjet aluminiumsplate vakuumløfter, kreves det en analyse av behovet på den bedriften der den skal brukes. Eksempel på ting som må avklares er størrelsen og antall kilo som skal løftes.

Ta kontakt med Axel på telefon (+47) 35963270 for en uformell vakuumløfter samtale for din aluminiumsplate bedrift.

Kontakt oss i dag for en prat om ditt behov for vakuum løfteutstyr, på telefon 35 96 32 70!

Kjøp direkte fra produsent!

Ved å kjøpe din Vacjet vakuumløfter for din bedrift direkte fra Vaclift AS, sparer du alle fordyrende mellomledd. Vacjet vakuumløfter er sertifisert og godkjent for Norske bedrifter.

 

Noen av bedriftene vi har levert Vacjet Vakuum Løfterere til:

Ruukki-front-page    nordan   norgesvinduet   frank-moenkongsberg