Salenveien 12  3970 Langesund, Norway
Telefon: +47 35 96 32 70, epost: [email protected]
noende

Stålplate Vakuumløfter reduser sykefraværet.

Stålplate bedrifter har ofte mange sykefraværs dager på grunn av ryggproblemer, leddsmerter, muskelsmerter etc. etter tunge løft av stålplater og andre tunge stålprodukter. Ved løft av for eksempel stålplater må derfor arbeidet planlegges godt, og riktig utstyr som for eksempel vakuumløfter må benyttes.

stålplate vakuumløfterEn stålplate vakuumløfter gjør jobben raskt, sikker og effektiv.

Det kan også spare bedriften for store utgifter knyttet til helseproblemer.
Den beste måten å redusere belastninger og smerter på arbeidsplassen er ved hjelp av en stålplate vakuumløfter, som definitivt vil være nyttig. En VacJet vakuumløfter, som også er kjent som vakuumrør løfter og er et fremragende hjelpemiddel og bidrar til å redusere flere typer smerter og skader som vanligvis er forårsaket fra arbeidsplassen på grunn skyving, bøying, løfting, gjentakende oppgaver, og andre konsekvenser som oppstår når kroppen blir brukt i ubehagelige stillinger.

Vacjet stålplate vakuumløfter

Vacjet stålplate vakuumløfter er utviklet for å fungere i næringer med svært tøffe forhold, for eksempel: vann skjæreprosesser, løfting av skifer og annen flat stein, løfting av betong elementer og stein heller, plasma skjæring og vindus fabrikker. Siden det ikke er en elektrisk motor er den også egnet i petrokjemisk og våte miljøer. 

Da Vacjet stålplate vakuumløfter har få mekaniske deler, har VacJet en meget lang levetid, og krever minimal service.

Innovativ og mobil stålplate vakuumløfter.

På grunn av vakuumløfterens innovative design er den serdeles mobil og kan lett brukes på flere steder.

For at vi skal kunne beregne størrelse på en stålplate vakuumløfter kreves det en analyse av behovet for den bedriften der den skal brukes. Eksempel på ting som må avklares er størrelse og antall kilo som skal løftes.

Kontakt oss i dag for en prat om ditt behov for vakuum løfteutstyr, på telefon 35 96 32 70!

Kjøp direkte fra produsent!

Ved å kjøpe din Vacjet vakuumløfter for din bedrift direkte fra Vaclift AS, sparer du alle fordyrende mellomledd. Vacjet vakuumløfter er sertifisert og godkjent for Norske bedrifter.

 

Noen av bedriftene vi har levert Vacjet Vakuum Løfterere til:

Ruukki-front-page    nordan   norgesvinduet   frank-moenkongsberg