Salenveien 12  3970 Langesund, Norway
Telefon: +47 35 96 32 70, epost: [email protected]
noende

Vakuum løfteren kan løfte store Trepaneler, og det betyr at bedriften sparer mye tid, penger og energi. Der du gjør tunge løft, vil vakuumløfteren gjøre de samme løft på minutter i din Trepanel bedrift.

Med en Vacjet Trepanel Vakuum Løfter tar selskapet vare på arbeidernes sikkerhet. Den har store helsemessige fordeler, er svært effektive, øker produktiviteten og unngår at trepanelene faller ned.

trepanel løfter

I dag brukes Vacjet Trepanel Vakuum Løfter på mange arbeidsplasser da den er svært produktivt og kommer med mange fordeler i en jobb som er kan være både slitsom og tidkrevende.

Sikkerhet

Vacjet Trepanel Vakuum Løfteren er utviklet spesielt med tanke på sikkerhet for arbeidstakerne, slik at tallene for ulykker reduseres og skader på arbeidsplassen forhindres.

Helsegevinst

Med hjelp av en Vacjet Trepanel Vakuum Løfter, kan en operatør på kort tid og med meget liten muskelkraft løfte, skifte ut og legge mange trepaneler uten følelse av tretthet eller å bli skadet.

Effektivitet og økt produktivitet

Sammen med disse funksjonene har den vist seg å være effektiv ved ulike arbeidsplasser der risikoen for skade er stor. Den reduserer radikalt skadeomfanget samt øker produktiviteten. Grunnen til dette er den enkle ergonomiske utformingen av en Vacjet Trepanel Vakuum Løfter.

Unngå stress, press og angst

En meget effektiv utnyttelse av Vacjet Trepanel Vakuum Løfter er reduksjon av stress, press og angst som en arbeidstaker opplever når tunge trepaneler holdes opp over lengre tid.

Behovet for arbeidere reduseres kraftig ved bruk av en Vacjet Trepanel Vakuum Løfter. Det gjør at flere arbeidere kan jobbe med andre oppgaver, og øker den totale effektiviteten av selskapets ansatte.

Unngå at trepanelene faller ned

En svært spesiell funksjon som en Vacjet Trepanel Vakuum Løfter har er at selv i tilfelle med strømbrudd gjør tilbakeslagsventilen at en unngår at trepanelene faller ned. Med hjelp av denne nøye utviklede Vacjet Trepanel Vakuum Løfter så blir trepaneler og enhver form for arbeidet håndtert raskt og sikkert.

Kjøp direkte fra produsent.

Ved å kjøpe din Vacjet for din Trepanel bedrift direkte fra Vaclift AS, sparer du alle fordyrende mellomledd. Vacjet Trepanel Vakuum Løfter er sertifisert og godkjent for Norske aluminiumsplate bedrifter.

For at vi skal kunne beregne størrelse på en Vacjet Trepanel vakuumløfter, kreves det en analyse av behovet på den bedriften der den skal brukes. Eksempel på ting som må avklares er størrelsen og antall kilo som skal løftes.

Kontakt oss i dag for en prat om ditt behov for vakuum løfteutstyr, på telefon 35 96 32 70!

Kjøp direkte fra produsent!

Ved å kjøpe din Vacjet vakuumløfter for din bedrift direkte fra Vaclift AS, sparer du alle fordyrende mellomledd. Vacjet vakuumløfter er sertifisert og godkjent for Norske bedrifter.

 

Noen av bedriftene vi har levert Vacjet Vakuum Løfterere til:

Ruukki-front-page    nordan   norgesvinduet   frank-moenkongsberg