Salenveien 12  3970 Langesund, Norway
Telefon: +47 35 96 32 70, epost: [email protected]
noende
vakuum_lofteutstyr_opera_oslo_029Naturstein AS i Sandvika hadde kontrakt med Den Norske Opera om legging av naturstein. Utfordringen hos firmaet var å skaffe vakuum løfteutstyr, slik at jobben kunne utføres effektivt samtidig som det skulle ivareta helseaspektet til arbeiderne.

Firmaets krav til vakuum løfteutstyr var å løfte og legge hvit marmorstein på taket til Den Norske Opera. Utfordringen her er selve tyngden pr. stein som skulle løftes, samt overflaten som ikke var glatt, men var en svært ujevn overflate.

Bakgrunnen til at vi fikk forespørsel om levering av vakuum løfteutstyr, var etter at vi hadde levert lignende vakuum løfteutstyr til steinlegging på Karl Johans gate i Oslo. Det ble gjort test med vårt vakuum løfteutstyr i Sandvika hos Naturstein AS. Testen resulterte i et tilfredsstillende resultat, og forhandlinger ble innledet.

vakuum_lofteutstyr_opera_oslo_029Naturstein AS i Sandvika hadde kontrakt med Den Norske Opera om legging av naturstein. Utfordringen hos firmaet var å skaffe vakuum løfteutstyr, slik at jobben kunne utføres effektivt samtidig som det skulle ivareta helseaspektet til arbeiderne.

Firmaets krav til vakuum løfteutstyr var å løfte og legge hvit marmorstein på taket til Den Norske Opera. Utfordringen her er selve tyngden pr. stein som skulle løftes, samt overflaten som ikke var glatt, men svært ujevn overflate.

Bakgrunnen til at vi fikk forespørsel om levering av vakuum løfteutstyr, var etter at vi hadde levert lignende vakuum løfteutstyr til steinlegging på Karl Johans gate i Oslo. Det ble gjort test med vårt vakuum løfteutstyr I Sandvika hos Naturstein AS. Testen resulterte i et tilfredsstillende resultat, og forhandlinger ble innledet.

Det ble ordre på seks stk. vakuum løfteutstyr (VacJet).

Tilpassing

Tilpassing av vårt vakuum løfteutstyr ble produsert i henhold til kundens ønsker og spesifikasjoner.

Tilpassning av vårt vakuum løfteutstyr, som i dette tilfelle skulle løfte en ujevn overflate inkluderte blant annet:

  • Størrelse av sugekopp
  • Størrelse til pakning

Den kritisk grad på taket til Den Norske Opera var av en slik karakter med vinkler at vi spesialbygget vårt vakuum løfteutstyr etter det.

Etter flere tester kom vi fram til at vakuum løfteutstyr med tilhørende sugekopp måtte henge i kjetting.

Resultatet

Resultatet var tilfredsstillende for å utfylle graden på taket på bygget til Den Norske Opera.

VacJet vakuum løfteutstyr fikk disse spesifikasjoner:

  • Løft med justerbar kjetting fra kran
  • Inntil 1000 kilogram
  • Mobilt vakuum løfteutstyr som kan benyttes på ulike kraner

Kontakt oss i dag for en prat om ditt behov for vakuum løfteutstyr, på telefon 35 96 32 70!

Kjøp direkte fra produsent!

Ved å kjøpe din Vacjet vakuumløfter for din bedrift direkte fra Vaclift AS, sparer du alle fordyrende mellomledd. Vacjet vakuumløfter er sertifisert og godkjent for Norske bedrifter.

 

Noen av bedriftene vi har levert Vacjet Vakuum Løfterere til:

Ruukki-front-page    nordan   norgesvinduet   frank-moenkongsberg